Links

Arkivets samling af links

Arkivets samling af links til websider, der kan hjælpe den histoisk intereserede til andre arkiver, til databaser eller fortællinger om forgangne tider.

Tip til andre link

Har du som bruger af denne web forslag til andre links, er du meget velkommen til at give redaktøren et tip - se øverst!

 
  1) Dansk kalender 1500 - 2009  (popularitet: 4%)
Hold styr på ugedage og datoer.
  2) Kort til Kirken  (popularitet: 4%)
Nyttige oplysninger om danske Folkekirker. - kort m. luftfoto og GPS-koordinater til alle kirkebygninger under Den Danske Folkekirke, - med oplysning om: adresse, hjemmeside, gravsteder, sognegrænser, kalkmalerier, byggeår, vejkirke, gudstjenester.....og Danmarks bedste samling af kirkefotos.
  3) Find et sted i Danmark  (popularitet: 2%)
Aktuelle kort, historiske kort, link til ældre kort - et fortrinligt værktøj, når der skal findes danske lokaliteter.
  4) Luftfoto fra Kortal  (popularitet: 2%)
Luftfoto af hele Danmark. Ældste gennemfotografering er fra 1954. Nyeste tæt på nutiden. Det helt fine ved denne web er, at der kan lægges gammelt og nyt foto over hinanden, så sammenligning mellem før og nu er meget nem.
  5) Hvem forsker hvad  (popularitet: 2%)
Her på siden finder du artikler fra videnskabens verden og andre relevante artikler med information om interessante emner. Der er for lidt fokus på, at det er teknologien, der er den største katalysator for vækst. De største fremskridt for levestandarden er kommet i kølvandet på masseproduktionen og andre teknologiske landvindinger.
  6) Danske billeder  (popularitet: 0%)
Danskebilleder.dk er en billedplatform, som præsenterer billedsamlinger fra de deltagende arkiver og biblioteker. Databasen opbygges stadig og indeholder kulturhistoriske billeder af steder, personer, foreninger, skoler, virksomheder mm.